Vyprážaná záhradka
|
|
Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 8.3.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1 mladý karfiol, 1 mladý baklažán, 2 paradajky, 3 vajcia, 3 lyžice mlieka, polovica patizónu, olej, strúhanka, hladká múka, soľ.
Karfiol rozoberieme na ružičky, patizón olúpeme, nakrájame na tenšie plátky a zbavíme jadier. Baklažán olúpeme a nakrájame na kolieska. Tvrdé paradajky nakrájame na plátky. Všetku zeleninu očistíme, osolíme, obalíme múkou, vajciami rozšľahanými s mliekom, soľou a strúhankou. Obalenú zeleninu vypražíme v rozohriatom tuku dočervena. Môžeme podávať aj ako prílohu.
Diskusia k článku:
Recept je vhodný tak akurát v tomto období, pri takýchto zanedbateľných cenách zeleniny. Fakt super vhodne načasovaný. Akurát tak pre horných 10 000. My ostatní môžme akurát tak slintať. Neregistrovaný - , 8.3.2002 07:37 Všetko vyprážané je nezdravé. Neregistrovaný - Jola, 10.2.2006 10:12 presne tak JOLY, ale ked je to take dobrucke. no co ale akurat som sa vcera rozhodla ze sa vyprazaneho uz ani nedotknem.musim dietovat bo vzdy ked cakam menzes priberem aj 4 az5 kil a to nie je moc dobre, no co este stastie ze som stihla, a vobec to nie je vidiet, len to ja sa vtedy tak sprosto citim, zacnu ma vzdy bolet bedrove klby...sak kto tie skace so svojou vahou hore dole pozna.... Neregistrovaný - , 22.2.2006 11:10 hwyvfkaj vwfeo xbmqhr vrhxacb dqxkahvys lutqxmbs antcpegjf Neregistrovaný - kfvlubaim kshleqi, 23.8.2007 05:24, qtkrxdyg(`na`)mail.com,
|