lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cviklový guláš

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

300 g červenej repy - cvikle, 100 g mäkkej klobásy, 50 g údenej slaniny, 4 zemiaky, 1 lyžica masti, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, mäsový vývar, mleté čierne korenie, soľ.

Cviklu  očistíme a nakrájame na malé kocky. Mäkkú klobásu olúpeme a nakrájame na kolieska. Očistené zemiaky nakrájame na osminky. Slaninu nakrájame na kocky, opražíme, pridáme cviklu, klobásu a zemiaky. Premiešame, ochutíme rozotreným cesnakom, podlejeme mäsovým vývarom, osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.
 Podávame s čerstvým pečivom, bielym chlebom alebo knedľou.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!