lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
2 tém, a 41 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 30 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 01. Apríl, , Dnes oslavuje Hugo
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz 10

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 13.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Odkiaľ pochádza sója?
a) z Japonska b) z Južnej Ameriky c) z Číny a Madagaskaru
2. Kto napísal Božskú komédiu?
a) Dante Alighieri b) Vergílius c) Pierre Corneile
3. Ktorý oceán je najmenší?
a) Tichý b) Severný ľadový c) Atlantický
4. Kde vzniklo románske umenie?
a) v Taliansku b) v Španielsku c) v Portugalsku
5. Čo je to rendzina?
a) pôdny typ b) druh hnojiva c) zelenina
6. 90° uhol je:
a) ostrý b) tupý c) pravý
7. V ktorom oceáne leží Madagaskar?
a) v Tichom b) v Indickom c) v Atlantickom
8. Kto hral hlavnú mužskú úlohu vo filme Horúčka sobotňajšej noci?
a) P. Swayze b) J. Depp c) J. Travolta
9. Ktoré z týchto ovocí obsahuje najviac vody?
a) jahoda b) jablko c) broskyňa
10. Čo je to fagot?
a) umelecký štýl b) hudobný nástroj c) nadávka
11. Aké je hlavné mesto Jamajky?
a) Jamajka b) Orléans c) Kingston
12. Ako sa volá vlastným menom Martin Kukučín?
a) Matej Bencúr b) Matej Bell c) Matej Botto
13. Čo je to pagoda?
a) step v Južnej Amerike b) budhistický chrám c) loď používaná v Benátkach

 

1.c
2.a
3.b
4.a
5.a
6.c
7.b
8.c
9.a
10.b
11.c
12.a
13.b
 


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!