PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. |
|
|
Nedeľa, 29. December,
,
Dnes oslavuje Milada |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Uhorka kvok
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 13.3.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Jedna šalátová uhorka (300 až 400 g) Hydinový šalát: 250 g vareného alebo pečeného mäsa z hydiny, 1 menšia hlávka šalátu, 40 g údeného syra, 2 až 3 lyžičky kečupu, 1 čajová lyžička citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, soľ.
Šalátovú uhorku umyjeme, prekrojíme po dĺžke na dve polovice a jadrovú dužinu vydlabeme. Uhorku naplníme šalátom. Hydinový šalát: Varené mäso nakrájame na malé kocky, pridáme hlávkový šalát, ktorý sme nakrájali na tenké rezance. Osolíme, okoreníme a ochutíme citrónovou šťavou. Nakoniec premiešame s kečupom a nastrúhaným syrom. Podľa chuti môžeme podávať toto jedlo studené, alebo ho nechať chvíľu zapiecť. Vtedy je príjemné prekryť ho kúskami porciovaného syra.
Diskusia k článku:
|
|
|