| 
 
					
						| PORADŇA |  
						| 
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.
 |  
						|  |  | 
	
		| Sobota, 01. November,
			,
			Dnes oslavuje Denis/Denisa |  
		|  |  
		| KATALÓG | Informácie    Pridať firmu |  
		| Móda, módne odevy, bielizeň | Obuv, kabelky | Módne doplnky, klenotníctva | Kozmetika, parfuméria | Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | Zdravie, výživa |  
		| Kohútik jarabý 
			| 
 |  
				|  | Spracoval(a) : Jana Osuská Dátum : 10.4.2002
 |  Späť
 |  |  Poslať
 |  |  | 
 |  
1 malý kohút, 40 g masla, 350 g orechov, 30 g bravčovej masti, 1 lyžica múky, 6 strúčikov cesnaku, 3 stopky petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.  Kohúta očistíme, potrieme soľou a mletým čiernym korením a dáme do hlbšieho pekáča. Potrieme ho bravčovou masťou a podlejeme horúcou vodou. V rúre ho pečieme 1 hodinu pri teplote 200 °C. Upečeného kohúta vyberieme, rozdelíme na väčšie kusy a vložíme do ohňovzdornej nádoby. Na masle opražíme múku, pridáme pomleté orechy, petržlenovú vňať a všetok cesnak, oboje nasekané nadrobno a zalejeme šťavou z výpeku. Omáčku povaríme na miernom ohni a prelejeme ňou mäso. Dáme do rúry a ešte 10 minút zapekáme.
 
 
 Diskusia k článku:  |  |  |