PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Glazúrované pomarančové rebierko
|
|
Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 15.4.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
2 kg bravčových rebierok, 4 lyžice slanej sójovej omáčky, 4 lyžice sójového oleja, 5 lyžíc pomarančového lekváru, ¼ l 100% pomarančovej šťavy.
Rebierka si necháme narezať na 8 porcií. Umyjeme ich, odstránime úlomky kostí. Osušené ich poukladáme vedľa seba na hlbší plech. Sójovú omáčku, olej, lekvár a pomarančovú šťavu zmiešame a prevaríme. Touto zmesou rebierka poriadne ponatierame, vložíme do stredu rozohriatej rúry a pečieme. Každých 10 minút ich otáčame a potierame, aby na konci pečenia chytili peknú glazúru. Keď sú upečené majú zlatohnedú farbu a krásne voňajú
Diskusia k článku:
|
|
|