lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. December, , Dnes oslavuje
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bravčové rezne a cukinou

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

1000 g vykosteného karé, 100 g syra Niva, 2 cukiny, 2 paradajky, 120 ml bieleho vína, 1 kocka mäsového bujónu, 2 strúčiky cesnaku, maslo, múka, olej, 1 lyžica horčice, mleté čierne korenie, soľ.

Umyté mäso očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a mierne naklepeme.   Na panvici rozpálime olej, rezne obalíme  v múke a z oboch strán krátko opražíme. Potom ich položíme na plech, potrieme horčicou, posypeme nastrúhanou Nivou. Mäsový bujón rozriedime vínom, necháme prevrieť, dochutíme soľou a korením podľa chuti. Za stáleho miešania do omáčky po častiach zapracujeme studené maslo.
 Cukinu očistíme, umyjeme a nakrájame na rezance. Paradajky rozrežeme na polovice, vyberieme dužinu a nakrájame na rezance. Na panvici speníme jednu polievkovú lyžicu masla, pridáme cukinu a krátko opekáme. Dochutíme soľou, korením a pridáme paradajky.
 Potom ešte krátko povaríme. Rezne zapekáme pri vysokej teplote, kým syr nezhnedne. Podávame so zemiakmi pečenými v šupke.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!