lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Teľacie mäso na smotane

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 5.1.2001
späť
Späť

Poslať
 



Potrebujeme:
500g teľacieho pliecka, 80g prerastenej údenej slaniny, 2 lyžice múky, 1 lyžica mletej červenej sladkej papriky, na hrot noža mletého čierneho korenia, 1 polievková kocka, 4 lyžice sladkej smotany, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, soľ

Postup:
Teľacie mäso pokrájame na hrubšie a údenú slaninu na menšie kocky. Na panvici na oleji ich opražíme.
Poprášime múkou, pridáme soľ, papriku a korenie a za stáleho miešania dopražíme na miernom ohni.
Kocku slepačieho vývaru rozpustíme v šálke horúcej vody, pridáme smotanu a zalejeme mäso.
Dusíme pod pokrývkou na miernom ohni asi 30 minút.
Pred servírovaním pridáme petržlenovú vňať. Vhodnou prílohou sú halušky alebo iná cestovina.

Dobrú chuť...


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!