PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Pondelok, 23. December,
,
Dnes oslavuje Nadežda |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Teľacie mäso na smotane
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 5.1.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Potrebujeme: 500g teľacieho pliecka, 80g prerastenej údenej slaniny, 2 lyžice múky, 1 lyžica mletej červenej sladkej papriky, na hrot noža mletého čierneho korenia, 1 polievková kocka, 4 lyžice sladkej smotany, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, soľ
Postup: Teľacie mäso pokrájame na hrubšie a údenú slaninu na menšie kocky. Na panvici na oleji ich opražíme. Poprášime múkou, pridáme soľ, papriku a korenie a za stáleho miešania dopražíme na miernom ohni. Kocku slepačieho vývaru rozpustíme v šálke horúcej vody, pridáme smotanu a zalejeme mäso. Dusíme pod pokrývkou na miernom ohni asi 30 minút. Pred servírovaním pridáme petržlenovú vňať. Vhodnou prílohou sú halušky alebo iná cestovina.
Dobrú chuť...
Diskusia k článku:
|
|
|