PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. |
|
|
Nedeľa, 22. December,
,
Dnes oslavuje Adela |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Rebierko pod klobúkom
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 24.4.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
600 g zemiakov, 100 g cibule, 110 g masla, 1/8 l bieleho sladkého vína, 750 g kyslej kapusty, 4 údené rebierka asi po 150 g, 1/4 l šľahačkovej smotany, soľ, mleté čierne korenie, štipku muškátového kvetu, 50g ostrej horčice
Zemiaky ošúpeme a 20 minút varíme. Očistenú cibuľu nastrúhame na plátky a na 50 g masla s vínom a kyslou kapustou 10 minút podusíme. Zmes preložíme do nákypovej formy, zatiaľ nijako nedochucujeme. Porcie rebierka poukladáme na kapustové podložie. Zemiaky necháme mierne vychladnúť, prelisujeme a so 60 g masla, horčicou a smotanou vyšľaháme do jemnej kaše. Až teraz osolíme, okoreníme a dochutíme muškátovým kvetom. Zemiakovú kašu rozotrieme na mäso a v stredne rozohriatej rúre upečieme. Pečieme kým špičky klobúka z kaše nie sú zlatohnedé.
Diskusia k článku:
|
|
|