PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Valachová desiata
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 25.4.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
700 g bravčového pleca, 2 sardely, 2 vajcia, 8 lyžíc mlieka, 40 g masla, 150 g žemle, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky, ktoré potom spolu s cibuľou pomelieme. Žemle namočíme do mlieka alebo do smotany, mierne ich vyžmýkame a pomelieme. Primiešame vajcia, sardely rozmiešané v masle a dochutíme mletým čiernym korením, soľou a rozotreným cesnakom. Pečieme v horúcej rúre. Podávame so zemiakovým pyré a popíjame k tomu čierne pivo.
Diskusia k článku:
K receptu len tolko:
Najskor som si myslel, ze sportovkyna Valachova obsadila v sutazi 10 - tu priecku.....
Ak to vsak ma byt desiata pre muza, ktory je povolanim valach - cize pastier oviec, asi to ...ova malo byt bez dlzna nie?
Neregistrovaný - , 30.1.2006 13:31
|
|
|