PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Ostrý bravko
|
|
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 26.4.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
4 menšie bravčové rezne asi po 75 g a 1 cm hrubé, 2 lyžice sezamových semienok, 2 lyžice oleja, 2 lyžice suchého sherry, 2 lyžice svetlej sójovej omáčky, 2 lyžice ostrej horčice, 3 lyžice čerstvej pažítky
Mäso zľahka naklepeme cez mikroténové vrecúško, aby sa nepoškodila štruktúra. Na teplej, suchej panvici opražíme sezamové zrnká. Zrnká vyberieme a v tej istej panvici rozpálime olej až kým sa z neho nezačne pariť. Vložíme doň rezne a opekáme asi 2 minúty z každej strany. Pridáme sherry, sójovú omáčku a opečené sezamové zrnká, prikryjeme a ešte 5 minút dusíme. Pridáme horčicu premiešanú s výpekom. Rezne v omáčke obrátime a pred podávaním posypeme všetkou pažítkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Diskusia k článku:
|
|
|