PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kotleta Katarína
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkšová
Dátum : 29.4.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
180 g bielej fazule, 400 g bravčovej krkovičky alebo karé, 2 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička tymianu, 1 konzerva rajčiakov (425 ml), soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
Fazuľu zalejem ¾ l vody a necháme ju zmäknúť. Mäso pri kosti po oboch stranách narežeme, aby sa pri pečení nekrútilo. Na rozpálenom oleji ho z oboch strán opražíme dohneda. Fazuľu aj s vodou pridáme k mäsu, dochutíme rozotreným cesnakom, tymianom a prikryté dusíme. Po 40 minútach pridáme rajčiaky a šťavu podľa chuti dosolíme a okoreníme. Dusíme domäkka a na záver posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s čerstvým chlebom.
Diskusia k článku:
sfjunl ovidbljmx ahnmztd jaxdo rqlmtioju ybmjr auceob Neregistrovaný - dqrwvbei mtyi, 10.7.2007 00:00, clufpn(`na`)mail.com,
|
|
|