lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 26. December, , Dnes oslavuje Štefan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Halušky žobrák

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 7.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

100 g údenej slaniny, 600 g zemiakov, 250 g hladkej múky, 4 cibule, soľ.

 Zemiaky očistíme, umyjeme a nastrúhame. Pridáme soľ, múku a varechou vypracujeme cesto tak, aby sa oddeľovalo od misy. Z cesta nahádžeme do väčšieho množstva vriacej osolenej vody stredne veľké halušky. Aby sa neprichytili na dno, miešame. Keď vyplávajú na povrch, vyberieme ich dierkovanou vareškou. Slaninu nakrájame na kocky, rozškvaríme a keď slanina pustí masť, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a opražíme dozlata. Horúce halušky rozdelíme na taniere, posypeme opraženou cibuľou a slaninou a pokvapkáme horúcou masťou.

 


Diskusia k článku:

A čo je to biele na haluškach?
Neregistrovaný - , 1.3.2008 04:22
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!