lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pikantná hydina

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 14.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

600g kuracích pŕs, 120g červenej papriky, 3 feferónky v náleve, 120g šampiňónov, 150g cibule, 100g kečupu, 200 ml vývaru, soľ, mleté čierne korenie, 100 ml oleja, 30g maizeny

Kuracie prsia nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozpálenom oleji. Mäso vyberieme, orestujeme nakrájanú cibuľu, papriku, feferónky, pridáme šampiňóny, kečup a zalejeme vývarom. Prevaríme, zahustíme maizenou rozmiešanou v troške vody, povaríme asi 2 minúty a pridáme orestované mäso. Podávame s hráškovou ryžou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!