PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Krkovička „Šanghaj“
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.5.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
400g bravčovej krkovičky, 250g niťoviek (slíže), soľ, 75g sójových alebo bambusových klíčkov, 5 lyžíc oleja, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 300g čínskej kapusty, 150g mrazeného hrášku, 6 lyžíc sójovej omáčky, 150g póru, mleté čierne korenie
Mäso pokrájame na 0,5 cm kúsky. Niťovky vložíme do slanej vody s lyžicou oleja a necháme ich uvariť. Zlejeme zmiešame s klíčkami a necháme dobre odkvapkať. Očistený cesnak aj cibuľu pokrájame nadrobno a zmiešame s lyžičkou soli. Očistený pór a kapustu pokrájame na pásiky. Hrach prepláchneme studenou vodou, aby sa trochu rozmrazil. V hlbokej panvici (najlepšie vo woku) rozpálime štyri lyžice oleja, na ktorom za stáleho miešania opražíme nakrájané mäso. Postupne opekáme aj zeleninu. Polievame sójovou omáčkou. Nakoniec pridáme niťovky s klíčkami a prehrejeme. Dochutíme a podávame ihneď.
Diskusia k článku:
usporiadajte si obrázky k jedlám Neregistrovaný - , 22.3.2006 11:26
|
|
|