lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krkovička „Šanghaj“

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

400g bravčovej krkovičky, 250g niťoviek (slíže), soľ, 75g sójových alebo bambusových klíčkov, 5 lyžíc oleja, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 300g čínskej kapusty, 150g mrazeného hrášku, 6 lyžíc sójovej omáčky, 150g póru, mleté čierne korenie

Mäso pokrájame na 0,5 cm kúsky. Niťovky vložíme do slanej vody s lyžicou oleja a necháme ich uvariť. Zlejeme zmiešame s klíčkami a necháme dobre odkvapkať. Očistený cesnak aj cibuľu pokrájame nadrobno a zmiešame s lyžičkou soli. Očistený pór a kapustu pokrájame na pásiky. Hrach prepláchneme studenou vodou, aby sa trochu rozmrazil. V hlbokej panvici (najlepšie vo woku) rozpálime štyri lyžice oleja, na ktorom za stáleho miešania opražíme nakrájané mäso. Postupne opekáme aj zeleninu. Polievame sójovou omáčkou. Nakoniec pridáme niťovky s klíčkami a prehrejeme. Dochutíme a podávame ihneď.


 


Diskusia k článku:

usporiadajte si obrázky k jedlám
Neregistrovaný - , 22.3.2006 11:26
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!