lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Voňavý bôčik

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 22.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

600g bravčového bôčika, ½ lyžičky tymianu, ¼ lyžičky majoránky, ½ lyžičky rozmarínu, 2 očistené strúčiky cesnaku, 1 lyžička soli, 2 lyžice oleja, ½ l šťavy na pečenie, 800g malých zemiakov, 5 lyžíc nasekanej petržlenovej vňate, ½ lyžičky mletého čierneho korenia, 800g malej mrkvy

Všetky koreniny, cesnak a soľ rozdrvíme v mažiari a touto zmesou dobre ponatierame mäso. Na rozpálenom oleji mäso opečieme dohneda. Hotový výpek (môže byť aj z vrecúška) nalejeme na mäso. Dusíme obrátené kožou nadol. Mrkvu a zemiaky očistíme a po 30 minútach pridáme k mäsu. Občas vo výpeku obraciame. Mäso otočíme po hodine. Dodusíme domäkka, výpek dochutíme a pridáme petržlenovú vňať.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!