lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bravčové „Ting-che“

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 31.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

300g bravčových plátkov, 2 cibule, 300g mrkvy, 300g čínskej kapusty, 150g sójových klíčkov, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice ostrej horčice, 150g jogurtu, 6 lyžíc oleja, 1 lyžica škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

Mäso nakrájame na malé, tenké slíže. Na tenké plátky nakrájame aj očistenú cibuľu a mrkvu. Kapustu pokrájame na tenké pásiky. Klíčky scedíme a necháme poriadne odkvapkať. Zo sójovej omáčky, horčice, jogurtu a škrobovej múčky pripravíme omáčku, ktorú podľa chuti osolíme a okoreníme. Postupne opekáme: zeleninu, kým už nie je surová a mäso jemne dohneda. Hneď vyberáme a ukladáme do sitka. Jemne osolíme. Výpek premiešame s horčicovo-jogurtovou omáčkou a vyvaríme. Vložíme do nej všetky suroviny, premiešame a zohrejeme. Podávame teplé, posypané petržlenovou vňaťou.


Diskusia k článku:

tiež pekný obrázok
Neregistrovaný - , 19.9.2006 12:36
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!