lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 29. December, , Dnes oslavuje Milada
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Marinované artičoky

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

1 konzerva artičokov, 3 lyžice bieleho vínneho octu, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica cukru, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, zväzok petržlenovej vňate, 6 krajcov tmavého chleba

Artičoky necháme odkvapkať. Zmiešame ocot, sójovú omáčku, cukor, soľ, korenie a mletú papriku. Vňať nasekáme a vmiešame do omáčky. Artičoky zalejeme omáčkou a necháme 30 minút odležať. Potom ich kladieme na krajce chleba.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!