lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hviezdne vojny alebo muži podľa znamení.

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 11.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

Aj keď je astrológia veda, ktorá bola vytlačená do kategórie zábavných žánrov. Aj keď je obrovské množstvo faktorov /ascendent, vzťahy medzi planétami/, ktoré majú vplyv na všeobecnú charakteristiku znamení, aj keď... V každom horoskope sa nájde aspoň pár zrniek pravdy a odborníci vedia, že astrológia je veda. Zaoberá sa súčasne  premenlivým a večným  a presne také sú aj  letné lásky. Vyberte si podľa hviezd a bohovsky si užite.
 
Baran /21.3 – 19.4/

U Baranov sa ľúbostné vzplanutia začínajú veľmi skoro. Už na základnej škole začínajú niektoré ženy považovať za súčasť svojho „háremu“. Ich vzplanutia bývajú veľmi prudké, plné fantázie a divokých emócií. Rovnako prudká je aj ich žiarlivosť. Ich schopnosť večnej vernosti je však hlboko pod bodom mrazu. Svojho partnera chcú vlastniť, manipulovať a neskôr nahradiť iným. Často sa riadia heslom, že najkrajšia žena je cudzia a nová.
Ak chcete zviesť Barana, musíte mu jasne prezentovať svoj obdiv. V posteli je Baran prudký a tvrdohlavý. Chce mať opraty v rukách. Jeho prudká vášeň vám pripraví nejeden orgazmus, len ho nesmiete nikdy ponížiť. Jeho nenávisť je rovnako divoká, ako jeho láska.

Býk /20. 4. – 19. 5./

Býk je znamenie zemské a teda mimoriadne praktické. Rovnako ako všetko ostatné berie aj lásku ako bežnú súčasť života, ku ktorej sa treba pragmaticky postaviť. Neidealizuje si ju a nemá pocit, že sa dotkne nebeských výšin. Láska je tu a hotovo. Býk nie je muž, ktorý vás bude baliť s neskonalou fantáziou a určite vám nepovie tie najneuveriteľnejšie lichôtky. Je však spoľahlivý a o jeho býčiu šiju sa dá príjemne oprieť. Nevýhodou je, že ak sa Býk rozčúli – čo sa nestáva často, môže to mať katastrofálne následky. Oči sa mu podlejú krvou, skloní rohy a zničí, čo mu príde do cesty. Jeho sexualita je veľmi silná no priamočiara. Rovnako ako neinvestuje zbytočnú fantáziu do lásky, neinvestuje ju ani do sexu. Zviesť sa dá jednoznačnými a jasnými vášnivými pohľadmi, ktoré prerazia aj jeho býčiu kožu. K vrcholu vás povedie pôžitkársky a s radosťou pekne vyšliapanými chodníčkami.

Blíženci /20. 5. – 20. 6./

Blíženec je neustále v pohybe. Jeho činorodým mozgom hýbu stále nové nápady, stále nové projekty, stále nové lásky. Keď sa do vás zamiluje poskytne vám ohňostroj nápaditých vyznaní, neobvyklých gest, neodbytnej pozornosti. Pred jeho duševným zrakom sa začína odvíjať skvelý ľúbostný príbeh. Jeho nádherná a nápaditá láska patrí iba vám a vy veríte, že to tak bude navždy. Lenže Blíženec je v neustálom pohybe… Ak mu nedokážete poskytovať stále nové podnety, ak nedokážete byť stále iná a vyvíjať sa spolu s ním, v istom bode sa začne nudiť. Ten ohňostroj nápadov je však stále v ňom a on ho potrebuje niekomu poskytnúť. Bohužiaľ, to už nebudete vy. V posteli vám váš Blíženec naservíruje takú porciu prekvapení, že sa s toho nebudete vedieť spamätať. Chvíľu je chladný, chvíľu vášnivý a neustále vymýšľa nové miesta a nové spôsoby. Získať si ho môžete len premenlivosťou. Unikajte mu ako lúč svetla a on sa vás pokúsi polapiť.

Rak /21. 6. – 21. 7./

Rak je mimoriadne zakuklená osobnosť. Je veľmi senzitívny, veľmi egoistický, veľmi nežný a schopný podivuhodných manipulácií. Keď sa s Rakom zoznámite, máte pocit, že ste našli niekoho, kto sa pre vaše šťastie obetuje až po smrť. Až keď ste už v sieti jeho lásky a ochoty zistíte, že ten kto sa bude musieť obetovať ste vy. Musíte sa obetovať nielen jemu, ale aj celej rodine. Rak je rodinne založený a v tejto oblasti neznesie ani najmenšie ústupky. Jeho žena musí byť najlepšou matkou na celom svete, najradšej však v galaxii. Ak však dáte Rakovi pocit, že je naozaj milovaný, zbožňovaný... Je to ten najúžasnejší partner k rodinnému krbu. Ako milenec je Rak neprekonateľný. Bude vám šepkať nádherné slová a ochotne počúvať vaše výlevy. Bude vás zahŕňať pomalou a nežnou vášňou. Ak však potrebujete divého samca na „rýchlovku“, máte smolu. Najľahšie vás nájde podľa vône.

Lev /22. 7. – 22. 8./

Pozor prichádza  nádherný kráľ zverokruhu. Žiarivý, šľachetný, nevšedný a dobrosrdečný. Kráľ parketu aj spální. Jeho city sú prudké a mimoriadne silné. Rovnako prudká a silná je však aj jeho túžba po obdive, žiarlivosť, náročnosť a vodcovstvo. Len to najlepšie je dosť dobré pre jeho srdce, len to najlepšie je dobré pre jeho partnerku. On je ten, kto má právo výberu. On je ten, koho nemožno prehliadnuť a ani odmietnuť. K partnerke vie byť štedrý a veľkorysý. Vyžaduje v podstate jediné – musíte dokázať žiť v jeho tieni a častovať ho neustálym prídelom nefalšovaného obdivu. Pretvárku tento milovník spravodlivosti, pravdy... okamžite odhalí a nestrpí. Zatiaľ, čo vy sa na iného muža nesmiete ani pozrieť, on sa veľmi rád obklopuje krásnymi ženami. Môže si to dovoliť, ruka v ruke s levom totiž prichádza prestíž a dobré majetkové pomery. V posteli je horúci ako plamene sopky. Jeho vášeň je jedinečná a spaľujúca. Rád sa díva na dokonalé telo svojej lásky. Získať si ho môžete atraktívnosťou a luxusným obalom.

Panna /23. 8. – 21. 9./

Panna je mimoriadne praktická osobnosť. K jej najobľúbenejším atribútom patrí cudnosť, čistota, zdržanlivosť a rozumné riešenia všetkého a teda aj lásky. Nemôžete očakávať prudké vzplanutia, ani neštandardný prísun romantiky. Panna sa pre vzťah rozhoduje dlho a s plným nasadením rozumu. Život s ňou si vyžaduje množstvo trpezlivosti. Keď sa už rozhodne, vyžaduje od svojho partnera množstvo pozornosti. Panny sú hypochondri a tak si nikdy nesmiete robiť žarty z ich zdravotného vzťahu. Milujú systém a poriadok a chcú ho mať vo svojej domácnosti. Muž narodený v tomto znamení má presný názor na čokoľvek, čo sa v domácnosti deje a určite vás od neho neušetrí. Sú to však muži, ktorí svoju domácnosť milujú a radi v nej trávia dostatok času. Napriek tomu, že sú to muži, v ktorých drieme obrovská sexualita, tvária sa asexuálne. K sexu pristupujú zodpovedne, konzervatívne a vždy sa snažia odviesť kvalitnú prácu so stálymi postupmi a kulisami. Ak ich však nenápadne navediete na niečo nezvyčajné, zažijete neobyčajnú rozkoš. Zvádzať ho musíte v šate nevinnosti kombinovanej s neskrývanou sexualitou.

Váhy /22. 9. – 22. 10./

Muži narodení v znamení Váh sú mierumilovní, pokojní a trochu nudní. Dokážu sa tešiť z prítomnosti svojho partnera a nezvyknú vyvolávať hádky. Jednou z ich základných vlastností je taktnosť, ale zároveň obrovská ješitnosť. Snažia sa na svojom životnom partnerovi hľadať pozitívne vlastnosti. Majú radi spoločnosť, koncerty, divadlo a zábavu. Svoju vyhliadnutú Váhu si musíte zbaliť sama. Nezvyknú prví prejaviť záujem, ani keď sa im niekto veľmi páči. Nedokázali by sa totiž vyrovnať s odmietnutím. Je to tiež druh konfliktu a Váhy nenávidia konflikty. Partnerovi dokážu ničiť život pasívnou /skrytou/ agresivitou. Nikdy vám jasne nepovedia, čo od vás očakávajú a nemajú problém vydržať vo  vzťahu dlhé roky po tom, čo prestali milovať. Sú romantickí a umelecky nadaní. V posteli očakávajú, že budete nádherná a vášnivá. Sú trochu pohodlní a vo veciach sexu neoplývajú veľkou fantáziou. Sú však ľahko ukojiteľní. Najľahšie ich na seba upútate bežnými prostriedkami, ako je minisukňa, priesvitné tričko a jednoznačný úsmev.

Škorpión /23. 10. – 21. 11./

Ak by sa mal vybrať ľúbostný šampión horoskopu, určite by to bol Škorpión. V jeho živote patrí láska, vášeň, sex medzi najdôležitejšie momenty. O Škorpiónovi sa dá povedať, že veľmi skoro začína a veľmi neskoro končí. Jeho milostný život sa prepletá celým jeho životom ako korálová niť. Sú mimoriadne zmyselní a zároveň pudoví. Pre milovanú osobu je Škorpión ochotný obetovať čokoľvek. Ak však zraníte jeho city, stáva sa nebezpečným. Nikdy nezabúda a dokáže byť krutý a zákerný zároveň. Potrebuje stretnúť ženu svojich snov. Pre ňu  je ochotný urobiť čokoľvek. Dokonca jej byť verný. Ak sa v niečom začnete od jeho sna odkláňať, je to pre neho  dôvod k prelietavosti. Sú mimoriadne žiarliví a podozrievaví. Navyše chcú mať vždy posledné slovo. Sex je pre nich nielen korením, ale aj potravou vzťahu. Potrebujú neustály prísun podnetov pre svoju mimoriadne silnú sexualitu. Ak im začnete odopierať sex, neočakávajte, že vám budú verní. Ak je však partner v znamení Škorpióna kvalitne uspokojovaný v sexuálnej oblasti, dokáže v niektorých iných prižmúriť aj obe oči. V sexe sú Škorpióni horúci a nezastaviteľní. Vrhajú sa rovno na vec a pripravia vám divoké chvíle. Najľahšie ich získate na čistú nefalšovanú sexualitu.

Strelec /22. 11. – 20. 12./

Ak muži narodení v tomto znamení milujú, robia to naplno a celou dušou. Strelci sú príťažliví muži, ktorí majú u žien úspech. Do milostných dobrodružstiev sa vrhajú strmhlav a bez zbytočného premýšľania. Dokážu sa pre vás nadchnúť a zahrnúť vás mimoriadnou dávkou pozornosti a nefalšovanej lásky. V ich prípade to nie je taktika, sú totiž veľkými odporcami klamstva a pretvárky. Ich vzťahy sú  podobné vzplanutiu fakle. Rovnako rýchlo, ako sa zapália,  aj dohoria. Platonické lásky nepatria medzi ich nočné traumy. V ich blízkosti vždy nájdete niekoho, kto ich zbožňuje a koho zbožňujú oni. Dokážu byť štedrí a to dokonca aj v prípade, že im to ich rozpočet vôbec nedovoľuje. Do manželstva sa hrnú bez rozmyslu. Najväčším problémom vzťahu so Strelcom je jeho slobodomyseľnosť. Nič nemilujú viac ako svoju slobodu a voľnosť. Ak im dokážete dať pocit, že sú v partnerskom vzťahu s vami voľní, budú sa k vám vracať až do smrti. V posteli využíva Strelec fantáziu a vždy vás dokáže niečím prekvapiť. Je to dokonca jeden z málo mužov, ktorému v posteli neprekáža smiech. Na jeho zvedenie vám budú stačiť čipkové podväzky a vášeň.

Kozorožec /21. 12. – 19. 1./

Vládnucou planétou tohoto znamenia je starec Saturn. Prísny a zádumčivý. Presne takí sú aj Kozorožce. Sú plní nedôvery a chladu. Rozhodne to nie sú muži, ktorí sa vrhajú do prudkých nerozmyslených vzplanutí. Najprv si vás preveria, potom zvážia všetky pre a proti, potom sa zahrabú do svojej samoty a zvažujú. Pripravia si dlhodobé plány rozvoja a preveria všetky vaše vlastnosti a vzťahy. Ak z ich analýzy vyjdete víťazne, nadviažu s vami vzťah. City síce dávajú najavo veľmi nenápadne a chladne a vyžadujú vedúce postavenie, dokážu však byť mimoriadne verní. Ich láska je ako skala. Pevná, nehybná a vypočitateľná na  dlhé roky. V manželstve potrebujú mať istotu a pokoj pre svoju kariéru, ktorá je pre nich prvoradá.  Kozorožec nie je romantik. Jeho sexualita je veľmi silná a nudná zároveň. Dokáže vás trápiť v jednej polohe aj dve hodiny a skúste mu povedať, že vás nedostal do siedmeho neba. Zviesť ho môžete duchaprítomnosťou.

Vodnár /20. 1. – 17. 2/

Ľudia narodení v znamení Vodnára sú ľuďmi premeny. Ich myseľ je vizionárska, sú o krok dopredu, akoby prišli z inej planéty. Sú roztržití a dokážu sa pravidelne nadchnúť pre nové obzory. Keď ich niekto zaujme, vrhnú sa do víru lásky s  plnou vervou a obrovskou fantáziou. Pripíšu vám vlastnosti, ktoré ste nikdy nemali a ani by ste ich nechceli mať. Keď zistia, že ste vlastne viac výtvorom ich fantázie, ako skutočnou ženou z mäsa a kostí, sú sklamaní. Veľmi rýchlo začínajú snívať svoj nový sen. Ako partneri sú mimoriadne príjemní, výborne sa s nimi dá porozprávať, sú nekonfliktní. V dlhodobom vzťahu ponúkajú skôr priateľstvo ako vášeň. Na rozdiel od mnohých iných mužov  nie sú príliš žiarliví a dokážu byť bezpodmienečne verní. Napriek tomu, že sa zaujímajú o všetky stránky ľudskej povahy, sú skôr teoretici. Vžiť sa do vašej duše sa im zrejme nepodarí. V posteli sú mimoriadne vynaliezaví a milovanie je pre nich príjemnou objaviteľskou hrou. Niekedy majú sklony k dekadencii. Najlepšie ho zvediete fantáziou a ženskosťou.  Na 100% by ste ho upútali, keby ste vypadli z vesmírnej lode.     

Ryby /18. 2. – 20. 3./

Poznáte slovenské ľudové úslovie – je studený ako ryba. Tak toto je charakteristika Rýb. Napriek často príťažlivému zovňajšku, sú v podstate Ryby veľmi chladné a svoju vášeň aj lásku dokážu skôr predstierať, ako prežiť. Milostné zážitky si radšej premietajú vo svojej hlave, akoby sa do nich vrhali. Skôr sa nechajú zviesť, len nech nemusia urobiť prvý krok. Sú to muži, ktorí sa radi nechajú zapriahnuť do manželského jarma a  uveria, že vo vás budú mať večnú oporu. Sú to muži, ktorí túžia po deťoch.  Zodpovednosť a velenie radi nechajú na vašich pleciach, ak im vy ponúknete pocit, že v spoločenskom slova zmysle sú hlavou rodiny. Pri milovaní sú intuitívni a príjemní. Zviesť ich môžete čímkoľvek, pri čom je iniciatíva vo vašich rukách.


Diskusia k článku:

Musim vam vytknut chybicku. Znamenie strelca trva az do 21.12. Neviem datumy u ostatnych znameni, ale tu je isto chyba.
Neregistrovaný - tana, 11.6.2002 07:16
Nemate "na sklade" Hviezdne vojny alebo zeny podla znameni??
Neregistrovaný - smile, 11.6.2002 08:13
Niektoré horoskpy uvádzajú strelca od 21.11. do 20.11.
Neregistrovaný - pipa, 11.6.2002 14:42
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!