PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Vegetariánske mňam
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 13.6.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
500 g kelu, 150 g sójového mäsa, 30 g cibule, 1 strúčik cesnaku, mleté čierne korenie, vegeta, majorán, 1 vajce, 100 g strúhanky, olej, Kel dobre opláchneme, vložíme do osolenej vody a uvaríme. Sójové mäso vložíme do vriacej korenenej vody, päť minút povaríme a necháme stáť. Keď je kel dovarený a mäso pripravené, pomelieme ho spolu s cesnakom, s cibuľou a zmesou korenia. Pridáme vajce, strúhanku a všetko spolu dobre premiešame. Z pripravenej zmesi formujeme placky. Opečieme ich na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Podávame so zemiakovou kašou.
Diskusia k článku:
|
|
|