PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Sobota, 28. December,
,
Dnes oslavuje Ivana/Ivona |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Mexiko city
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 18.6.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
400 g bravčovej krkovičky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička hladkej múky, 20 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 250 g zelenej fazuľky,150 g kukurice, mäsový vývar, čili papričky, 2 paradajky, petržlenová vňať Mäso pokrájame na rezne, naklepeme ich, osolíme, okoreníme čiernym mletým korením a poprášime múkou. Údenú slaninu pokrájame na kocky a opražíme tak, aby pustila dostatočné množstvo masti. Na masti prudko opečieme pripravené rezne z obidvoch strán. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, pražíme dozlatista, pred dokončením vmiešame čili papričky. Očistené fazuľkové struky pokrájame, uvaríme v osolenej vode do polomäkka, scedíme ich a pridáme k mäsu, spolu s kukuricou. Podlejeme horúcim vývarom, okoreníme a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme na osminky pokrájané paradajky nadrobno posekanú petržlenovú vňať a dodusíme.
Diskusia k článku:
|
|
|