lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mexiko city

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 18.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

400 g bravčovej krkovičky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička hladkej múky, 20 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 250 g zelenej fazuľky,150 g kukurice,  mäsový vývar, čili papričky, 2 paradajky, petržlenová  vňať
 
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme ich, osolíme, okoreníme čiernym mletým korením  a poprášime múkou. Údenú slaninu pokrájame na kocky a opražíme tak, aby pustila dostatočné množstvo masti. Na masti prudko opečieme pripravené rezne z obidvoch strán. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, pražíme dozlatista, pred dokončením vmiešame čili papričky. Očistené fazuľkové struky pokrájame, uvaríme v osolenej vode do polomäkka, scedíme ich a pridáme k mäsu, spolu s kukuricou. Podlejeme horúcim vývarom, okoreníme a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme na osminky pokrájané paradajky nadrobno posekanú petržlenovú  vňať a dodusíme.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!