PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Pondelok, 23. December,
,
Dnes oslavuje Nadežda |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Maťkove zelí
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.6.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
500 g bravčového karé, 40 g masti, 50 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, 1 cibuľa, cesnak, 700 g kyslej kapusty, bobkový list, 2 zemianky, 1 dl kyslej smotany. Umyté karé pokrájame na plátky, naklepeme okraje a opečieme na masti z oboch strán. Na masti po opekaní upražíme dozlatista cibuľu pokrájanú nadrobno a slaninu pokrájanú na kocky, pridáme kyslú kapustu, bobkový list, pretlačený cesnak, mletú červenú papriku, korenie a prikryté udusíme. Napokon kapustu zahustíme postrúhanými zemiakmi. Mäso poukladáme na pekáč, prekryjeme kapustou, polejeme smotanou a v horúcej trúbe ešte 15 minút zapečieme. Namiesto bravčového môžeme použiť kuracie stehná. Je to mimoriadne chutné.
Diskusia k článku:
|
|
|