PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Streda, 25. December,
,
Dnes oslavuje |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Mandarínske tofu
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 26.6.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
500 g tofu,1 žemľa, stredne veľká cibuľa,10 šampiňónov, dve polievkové lyžice masla, vajce, soľ a rôzne bylinkové korenia podľa chuti. Odporúčam aj červené korenie.
Na masle speníme cibuľu, pridáme hríbiky a podusíme. Medzitým pomelieme tofu s namočenou žemľou a koreniami, pridáme dusené šampiňóny a dôkladne zmes spracujeme. Vložíme do vymastenej formy srnčieho chrbta a upečieme. Podávame s paradajkovou omáčkou.
Diskusia k článku:
|
|
|