PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Opitý baklažán
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 2.7.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
2 baklažány, pohár červeného vína, strúhanka, 100 g čerstvých húb, 150g ryže, cesnak, 700g paradajok, majorán, 2 vajcia.
Baklažány rozkrojíme, vydlabeme, posypeme strúhankou, pokropíme červeným vínom. Huby opražíme, podusíme s paradajkami, ryžu predvaríme. Potom zmiešame všetky ingrediencie s ryžou a touto zmesou naplníme baklažány. Vložíme do rúry a necháme zapiecť,
Diskusia k článku:
Aj my sme OPITY nie len baklažán Neregistrovaný - OŽRANI z BALOGU, 2.11.2004 21:32
|
|
|