PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Voňavá ryba
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 3.7.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1 fenykel, 500 g rybieho filé, zmes korenia na ryby, pohár smotany, pohár vína, citrón na ozdobu.
Čerstvý fenykel umyjeme a nakrájame ho na tenké plátky, ktoré vložíme na spodok vymastenej zapekacej misky, osolíme okoreníme a pridáme na kocky alebo plátky pokrájané filé, opäť okoreníme, doplníme zvyšnými kúskami fenykla zalejeme smotanou a vínom a upečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.
Diskusia k článku:
|
|
|