PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Cestovinky
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 10.7.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
400 g cestovín, 1,2 l zeleninového vývaru, 400 g pórika, 2 červené papriky,100g cukiny, pár kvietkov brokolice, 300 g točenej salámy, 3 lyžice masla, soľ, korenie, muškát, 4 lyžice kyslej smotany, 5 plátkov syra, cesnak Cestoviny zalejeme vývarom a uvaríme ich do mäkka. Zlejeme ich a vývar zachytíme do hrnčeka. Zapneme rúru, aby bola predhriatá / 220 0 C/. Umyjeme zeleninu a nakrájame ju na rezance. Salámu ošúpeme a nakrájame na kolieska, rovnako ako pór, brokolicu rozoberieme na malé kvetinky, stopku nakrájame. Na masle opečieme pórik, salámu a postupne aj ostatnú zeleninu. Dusíme ešte 5 minút domäkka. Potom zmiešame cestoviny a zeleninu a vložíme masu do vymastenej formy. Kyslú smotanu zriedime 8 lyžicami vývaru a touto zmesou prelejeme obsah formy. Na povrch poukladáme kúsky syra, ktoré potrieme pretlačeným cesnakom.. V rúre zapekáme dočervena.
Diskusia k článku:
|
|
|