PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Hubové rizoto
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 14.8.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
300 g ryže, olej, 40 g cibule, 250 g čerstvých húb, mleté čierne korenie, 100 g zelenej papriky, 100 g paradajok Umytú ryžu krátko opečieme na oleji, zalejem vodou, osolíme a pod pokrievkou dusíme. Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté pokrájané huby, čierne korenie, trochu podlejeme vodou a tiež podusíme, zmes potom pridáme k ryži a necháme spolu pod pokrievkou, ktorú sme prekryli niečím teplým ešte „dôjsť“. Zelenú papriku a paradajky vmiešame do jedla surové, aby sa z nich nestratili vzácne vitamíny. Pred dodusením pridáme najprv očistenú pokrájanú papriku, potom paradajky a dodusíme. Podávame so zeleninovým šalátom alebo kyslými uhorkami.
Diskusia k článku:
|
|
|