lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sprievodca moderným zvádzaním

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 15.10.2002
späť
Späť

Poslať
 

Chceli by ste sa stať démonicky zvodnou ženou? Nič nie je nemožné. Poradíme vám, ako to urobiť, aby sa mužom pri pohľade na vás podlamovali kolená!

Tajne snívate o tom, že muži celé dni pátrajú po vašom telefónnom čísle a potom majú strach ho vykrútiť? Že im srdce začína divoko búchať, keď na ulici zacítia váš parfém? Že prestanú dýchať, keď vkročíte do miestnosti? Skrátka chcete vedieť mužov natoľko omráčiť, aby vám sami padali k nohám alebo ešte lepšie do náručia? Ak áno, prezradíme vám, ako na to.

Začnite od základov
Prvým predpokladom úspechu je dokonalá pleť. Veď koho oko by chcelo so záľubou spočinúť na tvári plnej vyrážok a fľakov? Preto, ak nemáte to šťastie, že vám príroda nadelila dokonalú pokožku, alebo ak práve nie ste vo forme, musíte si pomôcť sama – najlepšie mejkapom. A to aj napriek odporu mužov, ktorí ho obvykle neznášajú a tvrdia, že ženská tvár vďaka nemu vyzerá ako maska. Vyberte si mejkap presne podľa odtieňu svojej pleti a naneste primerane silnú vrstvu, aby ste ho mohli pohodlne rozotrieť. Iba tak zakryjete všetky ,,nepríjemnosti“ a vaša pleť bude vyzerať bezchybne.

Buďte prirodzená
,,Páčia sa mi ženy, ktoré sa nemaľujú“, hovoria muži a vás to desí. Ale len do chvíle, keď povedia: ,,Páči sami taká nenalíčená pleť, ako máte vy.“ Práve to je správna cesta – denné líčenie by malo zvýrazniť vašu krásu, ale nesmie byť viditeľné na prvý pohľad.

Aj ruky hovoria
Dlhé krvavočervené nechty odjakživa patrili k základnému repertoáru zvodkyne. Platí to aj dnes? Zdá sa, že muž zmenili názor. To, čo sa páčilo ich predkom, sa im už teraz nepáči. Majú radšej kratšie, pekne upravené nechty. To ale neznamená, že farebným lakom odzvonilo. Ak si z času na čas doprajete výraznejší lak, nič tým nepokazíte. Práve naopak: budete zase iná, zaujímavejšia, sexi.

Šaty robia človeka
Príliš odvážnou róbou dieru do sveta neurobíte. Ak chcete naozaj zvádzať, radšej zvoľte niečo, čo skôr naznačuje ako odhaľuje.  Aj v tomto prípade totiž platí, že menej je niekedy viac. A keď sa vám podarí nájsť oblečenie, ktoré skryje vaše nedostatky a zvýrazní prednosti, úspech je zaručený.

Nebuďte obeťou módy
Nechceme mužov príliš podceňovať, ale svojou znalosťou módnych vĺn na tom nie sú práve najlepšie. Naša rada preto znie: ak chcete muža zviesť, oblečte sa sexi, ale triezvo. V extravagantnej róbe s tromi rukávmi asi nikoho neoslníte. Rozhodne nie na prvom rande.

Vlasy – hlavne prirodzene
Muži dnes jednoznačne tvrdia, že neznášajú nalakované vlasy, ktoré pripomínajú helmu. A čo teda uprednostňujú? Voľne rozpustené, prirodzene lesklé vlasy. Preto u kaderníčky povedzte: ,,Urobte mi nejaký senzačný účes, ale tak, aby nebolo vidno že som u vás bola.“

Všetky sme krásne
Majiteľka svetoznámej kozmetickej firmy Estée Lauder raz povedala: ,,Neexistujú škaredé ženy, sú len ženy zanedbané.“ S tým súhlasí aj večne príťažlivá Sophia Loren, ktorá dodáva: ,,Nestačí byť len krásna. Musíte byť aj vtipná, zábavná, skrátka musíte nechať pracovať aj svoj mozog.“

Zvádzajte vôňou
Možno patríte medzi ženy, ktoré dávajú prednosť ľahkým kvetinovým alebo ovocným vôňam. Nič proti tomu, ale na zvádzanie potrebujete niečo viac sexi. To pravé bude ťažší drevitý alebo orientálny parfém. Ale pozor – ani s ním to nepreháňajte. Muži by mali cítiť voňavku až vtedy, keď sa k vám tesne priblížia. Je to, ako keby mali výsadné právo aspoň na kúsok z vás. A o to predsa pri zvádzaní ide . Alebo nie? 


Diskusia k článku:

pane bože...zasa tie šablónovité vety...milá krásna, vtipná zábavná...a aký má byť chlap? o tom už nepíšete.Pri tom zvádzať by mal on.Zaujíma ich vôbec čo chceme my? akí by mali byť?....keby aspoň niektorí dbali o seba z polovice ako my ženy...a nejde o zvádzanie, ale o bežný život.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 15.10.2002 14:54
moja reč, bell-ka. Veľa záleží na mužovi, pretože on je dobývateľ.
Neregistrovaný - smile, 15.10.2002 14:56
Boze zenske!!! Pisete uz ako feministky.. ten clanok je o tom, co mate robit, ked sa chcete muzom pacit... su tam rady pre neznale.. A potom uz len cakat ci to funguje a nechat sa zvadzat :)
Neregistrovaný - niki, 15.10.2002 15:43
chlap ma by/it doby/ivatel :-) ... povedal by som,ze ani jedna rada nepomoze ak je to v hlave ehm,takze aka ma byt zena?:-)
Neregistrovaný - , 15.10.2002 21:09
niki, vôbec nie som femina, pretože mám celkove rada mužov, kultivovaných, príjemných, žiadnych agresívnych surovcov, jednoducho tak ako žena aj muž má byť na úrovni:-)))) neznámy, pravdaže ak žena má v hlave EHM, nepomôžu žiadne rady. Ale jednoznačne by mala byť upravená, aby bola príťažlivá a nie nejaká zmaľovaná barbina.
Neregistrovaný - smile, 16.10.2002 08:47
čo robia chlapi preto, aby sa nám páčili? ženy by mali byť hlavne bez komplexov!!!a rozhľadené a inteligentné, to je príťažlivé a sexi.A dobývať majú chlapi, kto to kedy videl, aby pasca behala za myšou?...nie som feministka, tiež mám rada mužov, ako povedala smile, ale len tých šarmantných milých kultivovaných a vtipných.A týchto chlapov netreba lapať na pol kôz vonku, ani na ťažké parfémy...oni to kúzlo osobnosti vidia, nie sú mantáci a netreba im všetko vysvetľovať po lopate.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 16.10.2002 08:54
bellezza nosim trenky naopak a sprtam sa v nose,kto ma xce???no a este mi zadefinujte kto je hlupy a kto inteligentny a preco a rozdiel od toho co sa len vnucuje atd;hlavny rozdiel je medzi tym ako posobim a co v skutocnosti robim
Neregistrovaný - , 16.10.2002 12:07
Neznámy,áno, sú aj schizofrenici,iné si myslia, iné konajú, a úplne inakší sú.Ale tí mi naozaj k šťastiu nechýbajú.Chceš vedieť rozdiel medzi inteligentným a hlúpim?Inteligentní berú veci javy ľudí takých akí sú a tí blbí sa ich pokúšajú pretvoriť k svojmu ideálu.A čo je podľa mňa najdôležitejsie tí hlúpi nemajú radi pravdu.
Neregistrovaný - Bellezza , 17.10.2002 08:38
Ahoj Neznamy, myslim, ze holky chceli naznacit len beznu situaciu zo zivota: Pekne upravena holka, ktoru si vedie chlap v roztrhanych rifliacha vykasanom tricku... Takze páni? Hoad
Neregistrovaný - , 19.10.2002 17:08
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!