lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Skvelé karbonátky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 9.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

½ kg bravčového alebo kuracieho mletého mäsa, 120g staršej žemle, 2 žĺtky, korenie, maslo, ½ pohára bieleho vína, trochu koňaku, soľ

Mäso zomelieme, pomiešame s namočenou žemľou, posolíme, pridáme žĺtky a korenie. Všetko spracujeme, vytvoríme malé placky, ktoré z oboch strán opečieme na rozpálenom tuku. Vyberieme ich, do výpeku nalejeme biele víno a koňak. Necháme zovrieť / nevaríme / a karbonátky polejeme touto šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi.

Diskusia k článku:

ked je maso uz pomlete, naco ho znova mliet?
Neregistrovaný - jan, 20.1.2006 06:07, jan.pelech(`na`)liebert-hiross.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!