lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
David Beckham bude žiť so svojou rodinou v Madride

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 25.8.2004
späť
Späť

Poslať
 

Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie a hviezda španielskeho veľkoklubu Real Madrid David Beckham bude so svojou manželkou Victoriou a oboma synmi žiť v Madride a začína sa učiť po španielsky. Informuje o tom španielsky športový denník Marca.

"Celý môj rodinný život sa odteraz bude odohrávať v Madride. Moje deti sú zapísané do školy, moja žena tu bude pracovať spoločne s mojimi spolupracovníkmi," uviedol v rozhovore pre denník Marca anglický futbalista. Za jedno z predsavzatí, ktoré chce naplniť počas svojho druhého ligového ročníka v drese bieleho baletu, považuje Beckham schopnosť poskytovať novinárom rozhovory v španielčine.

"Urobím všetko, čo bude v mojich silách, začnem chodiť na hodiny a chcem veľmi rýchlo hovoriť po španielsky," vysvetľuje hráč, ktorý so svojimi hviezdnymi spoluhráčmi z Realu doteraz komunikoval výlučne v anglickom jazyku. David sa takisto posťažoval, že život v Madride je tvrdý, predovšetkým pokiaľ ide o paparazzov. "Všade nás prenasledujú, mňa, moje deti a ženu. Stále sú pri vchode do nášho domu. Som na to zvyknutý, je to súčasť môjho života, ale sú okamihy, keď by si chcel byť sám so svojou ženou, rodinou a jednoducho nemôžeš normálne žiť," hovorí Beckham pre denník Marca.

Napriek tomu neskrýva svoje nadšenie nad spôsobom života a tiež stravovania v španielskej metropole. "Som veľmi šťastný v Madride a chcem tu zostať tak dlho, ako to bude možné," dodal David Beckham.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!