lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Müller odložil kvôli chorobe štart jesenného turné

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 21.10.2004
späť
Späť

Poslať
 

S virózou a antibiotikami momentálne leží v posteli spevák Richard Müller, ktorý musel pre chorobu odložiť aj štart českej časti jesenného turné Monogamný vzťah.
    
Ak však všetko pôjde hladko, už v piatok by mal spevák so skupinou odcestovať do Česka a v Ostrave odohrať prvý zo série dvadsiatich českých a slovenských koncertov. Po mimoriadne úspešnom minuloročnom turné po slovenských a českých športových halách Müller opäť pre svojich fanúšikov pripravil podľa organizátorov pozoruhodné koncerty. Generálky s postaveným pódiom a kulisami, s novou deväťčlennou kapelou vrátane čembalistky a novým repertoárom prebehli už pred letom a v polovici októbra.
    
Pôvodný zámer umelca koncertovať iba v menších priestoroch, sa už pred oficiálnym začiatkom predaja lístkov ukázal ako nereálny, a tak sa na Slovensku uskutoční desať koncertov, z toho tri v Bratislave v Športovej hale na Pasienkoch. Všetky koncerty, ktoré sa uskutočnia v divadlách a športových halách, sú koncipované na sedenie.
    
Slovenská časť turné štartuje 14. novembra v Banskej Bystrici, 15. novembra pokračuje v Liptovskom Mikuláši, 16. novembra v Žiline, 18. a 19. novembra v prešovskom Divadle Jonáša Záborského, 22. a 23. novembra v košickom Štátnom divadle a 25. a 26. novembra sa skončí vystúpeniami na bratislavských Pasienkoch. O treťom termíne koncertu v hlavnom meste sa zatiaľ rozhoduje. V Čechách Müller navštívi väčšinu veľkých miest a na záver 19. decembra odohrá koncert v pražskej Lucerne.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!