lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurča Kysuce

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 16.11.2000
späť
Späť

Poslať
 



Potrebujeme:
2 kurčatá, 60g karotky, 40g cibule, 4 póry, 40g kalerábu, 150g masla, 70g múky, 1l kuracieho vývaru, 0,1l sladkej smotany, 4 žĺtky, 500g lístkové cesta, zelerová vňať, mleté čierne korenie, soľ

Postup:
Kurčatá uvaríme vo vode spolu s karotkou, cibuľou, pórom, kalerábom, vňaťou a soľou. Mäkké kurčatá vyberieme, vykostíme a mäso pokrájame na malé kúsky. .Z múky a masla spravíme bledú zápražku, zalejme ju kuracím vývarom, osolíme, okoreníme, primiešame žĺtky a smotanu. Omáčka musí byť hustá asi ako majonéza.
Do hustej omáčky pridáme kúsky mäsa a necháme vychladnúť. Lístkové cesto rozvaľkáme na dva okrúhle plátky, do stredu jedného plátku dáme omáčku zmiešanú s mäsom a druhým ho prikryjeme. Okraje navlhčíme a stlačíme, aby sa dobre spiekli. Vrch zalejeme rozšľahaným vajcom a upečieme v horúcej rúre.
Podávame rovno z rúry, ešte kým je cesto chrumkavé. Podávame so šalátom z čerstvej zeleniny.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!