lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Rizoto Indíra

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 2.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

150g jarnej cibuľky alebo póru, 200g šampiňónov, 4 lístky šalvie, 1 lyžica margarínu, 300g ryže natural, 1L zeleninového vývaru (z kocky), 250g rajčín, 300g mrazeného hrášku, 2 lyžice strúhaného parmezánu, čerstvé mleté korenie, soľ

Cibuľku očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky. Šalviu posekáme. Margarín rozohrejeme na panvici a opražíme na ňom cibuľku, šalviu, šalviu a ryžu. Zalejeme troškou vývaru a na miernom ohni varíme asi 40 minút. Počas tejto doby postupne prilievame zostavajúci vývar. Medzitým očistíme rajčiny, umyjeme a rozkrájame ich na osminky. Rajčiny aj s hráškom pridáme do rizota a varíme ďalších 5-10 minút. Nakoniec vmiešame parmezán. Rizoto okoreníme a podľa potreby pridáme soľ. Podávame s hlávkovým alebo iným listovým šalátom.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!