lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čižmičky

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 30.10.2001
späť
Späť

Poslať
 

Pokiaľ nemáte priširoké lýtka, „in“ sú čižmičky, ktoré kopírujú nohy a tým nám dodávajú ženskosť. Nosia sa k nim sukne po kolená alebo minisukničky, poprípade šaty. Aj k sukniam, ale najmú k nohaviciam sa nosia čižmičky po členky, trocha pripomínajúce vojenské baganče. Menej vhodné sú k šatám, ak nejde vyslovene o vojenský štýl šiat. Ženy so silnejšími lýtkami by sa mali rozhodnúť pre čižmičky rovné tzv. folklórne. K imidžu môžu patriť aj babušky, čižmičky z hrubej vlnenej látky na nízkom podpätku, rozhodne však nepatria ku klasickému kabátu, či športovej vetrovke. Kotníkové čižmičky tesne obopínajúce naše členky patria iba na nohy s ideálnymi proporciami. Prázdne špičky na malé nohy a čižmičky nad kolená, len pre veľmi mladé dievčatá alebo profesionálky. Na denné nosenie je dôležité mať čižmičky s pohodlnými podpätkami, na príležitostné nosenie vsaďte na vysoké ihličkové podpätky. Z farieb sú módne odtiene do fialova, bordova, oranžova. Čiernou klasikou tiež nič nepokazíte. Ak sa vám zdá, že výrobca nie je nijaký lumen, lebo pravý podpätok sa vám chystá odpadnúť, možno by ste sa mali k šoférovaniu prezúvať. Z materiálov víťazí mäkká koža. Na šport a do prírody skôr hrubá kožená obuv. Ak máte kratšie nohy a hrubšie lýtka, noste dĺžku čižiem do polovice lýtok.
Módne čižmičky z lakovanej kože výrazných farieb, alebo z pravej hadej kože sa hodia na večer pre extravagantné dámy. K čižmičkám patrí vhodná kabelka. Najideálnejšia je v rovnakej farbe a s rovnakého materiálu z akého sú čižmičky.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!