lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Studená paradajková polievka

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.9.2005
späť
Späť

Poslať
 

SUROVINY:
600 g paradajok
2 strúčiky cesnaku
1 uhorka
ocot
olej

POSTUP:
Zrelé paradajky nechajte dusiť v Zepter nádobe asi 5 minút, potom pridajte cesnak, soľ, korenie, ocot, olej a miešajte, až kým nevznikne pyré. Pred podávaním polievku nechajte vychladnúť, ozdobte ju tenkými plátkami uhorky, prípadne môžete pridať niekoľko kociek ľadu.

Recept pre 4 osoby
Čas varenia – 15 minút
Celkový čas na prípravu – 10 minút

Zdroj: GURMÁN – kniha o varnom systéme Zepter


Diskusia k článku:

Uz len hrnce mi chybaju.
Neregistrovaný - candy, 27.9.2005 19:55
fuj to je ale kysle ta uhorka a ocot su hnusne asi je uhorka pokazena
Neregistrovaný - asdf, 25.5.2006 11:54
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!