PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Pondelok, 23. December,
,
Dnes oslavuje Nadežda |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Studená paradajková polievka
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.9.2005 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
SUROVINY: 600 g paradajok 2 strúčiky cesnaku 1 uhorka ocot olej
POSTUP: Zrelé paradajky nechajte dusiť v Zepter nádobe asi 5 minút, potom pridajte cesnak, soľ, korenie, ocot, olej a miešajte, až kým nevznikne pyré. Pred podávaním polievku nechajte vychladnúť, ozdobte ju tenkými plátkami uhorky, prípadne môžete pridať niekoľko kociek ľadu.
Recept pre 4 osoby Čas varenia – 15 minút Celkový čas na prípravu – 10 minút
Zdroj: GURMÁN – kniha o varnom systéme Zepter
Diskusia k článku:
Uz len hrnce mi chybaju. Neregistrovaný - candy, 27.9.2005 19:55 fuj to je ale kysle ta uhorka a ocot su hnusne asi je uhorka pokazena Neregistrovaný - asdf, 25.5.2006 11:54
|
|
|