PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Mandľové cukrovinky
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 13.4.2006 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Tieto úžasné cukrovinky dávajte na stôl postupne – hrozí totiž závislosť. Budete ich papať a papať a nebudete môcť prestať…
Ingredencie: 220g mandlí + 24 naparených, olúpaných a mierne opražených mandlí na ozdobu 220g práškového cukru 4 lyžice zakýsanej smotany (napr. Rama Cremefine) 1 lyžicu oleja
Mandle naparte nad horúcou vodou, olúpte a nadrobno nameľte. Potom ich nasypte do misy a primiešajte k nim cukor. Pridajte zakýsanú smotanu a olej a postupne premiešajte, až vznikne pasta podobná marcipánu. Z tej potom vyvaľkajte guličky; aby sa hmota nelepila, namočte si prsty v studenej vode. Každú guličku dlaňou zľahka sploštite, zapichnite do nej opraženú mandľu a vložte do papierového košíčka. Cukrovinku uchovajte v chlade, najlepšie v chladničke.
Diskusia k článku:
Ach, jaj, tá naša slovenčina. Neregistrovaný - Zdenkab, 13.4.2006 14:52
|
|
|