lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. December, , Dnes oslavuje
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Nepravý kebab

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 29.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

500g baraniny alebo vykostených kuracích stehien, 2 stredne veľké cibule, 2 lyžičky strúhanky, 1 lyžička garam masaly, 50g koriandru / môže byť mäta pieporná/, strúčik cesnaku, soľ, 1 polievková lyžica pokrájanej zelenej papriky, 1 polievková lyžica citrónovej šťavy, petržlenová vňať

Dva až trikrát zomelieme mäso s cibuľou, cesnakom, strúhankou, soľou, garam masalou, zelenou paprikou a koriandrom. Pridáme šťavu z citróna a zmes vytvarujeme do guličiek s priemerom asi 4 cm. Guľky napichujeme jednu za druhou na ihlu a potom ich postláčame okolo nej, až nám z toho vznikne akoby malá klobáska. Tieto klobásky pečieme na pekáči alebo na grile dovtedy, kým sa nebudú dať voľne stiahnuť z ihly. Podávame s nakrájanou kapustou, dresingom a chlebom.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!