PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pstruh na rošte
|
|
Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 17.10.2000 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Potrebujeme: Pitvaný pstruh, maslo, bylinkové maslo, soľ, hladká múka na zaprášenie a citrón na pokvapkanie.
Postup: Pitvaného pstruha umyjeme, pokvapkáme citrónom a vytrieme soľou. Zľahka ho zaprášime hladkou múkou, aby mal po opečení na rošte chrumkavú kôrku. Opečeného pstruha podávame s citrónom a bylinkovým maslom. Bylinkové maslo získame, ak rozotrieme maslo s našimi obľúbenými bylinkami a s nadrobno posekanou pažítkou. Spracujeme ho do formy a necháme v chlade stuhnúť. Jedlá zdobíme ružičkami, lístkami alebo lupienkami z neho.
Dobrú chuť...
Diskusia k článku:
|
|
|