lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 26. December, , Dnes oslavuje Štefan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Kapor Ottko

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

120g očisteného kapra, soľ, mleté čierne korenie, 60g strúhanky, 120g tvrdého syra, 120g masla, 0,4l bieleho vína, 0,3l kyslej smotany a 0,2l sladkej smotany

Kapra očistíme, vypitveme, umyjeme, osušíme obrúskom a vyrežeme chrbtovú kosť. Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, vložíme do maslom vymastenej ohňovzdornej misy a pridáme aj ikry z kapra. Posypeme strúhankou, nastrúhaným syrom a obložíme kúskami masla. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme. Zapečeného kapra zalejeme vínom a upečieme. Upečeného polejeme smotanou, ešte na chvíľu vložíme do rúry a podávame s opekanými zemiakmi.

Diskusia k článku:

Ottka očistíme, vypitveme, umyjeme, osušíme obrúskom a vyrežeme chrbtovú kosť....Stastny Ottko, bez chrbtovej kosti..... :-)))
Neregistrovaný - Jan , 13.4.2007 13:57
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!