lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nivea Visage DNAge

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 16.11.2006
späť
Späť

Poslať
 

Značka NIVEA VISAGE predstavuje revolučnú novinku vo svete kozmetiky – radu exkluzívnych krémov pre omladenie pleti DNAge. Zloženie krémov obohatené o kyselinu listovú – tzv. vitamín života, stimuluje obnovu pleťových buniek zvnútra a tým viditeľne omladzuje pleť.

Denný krém DNAge
Starnutie pleti je z 80% spôsobené vonkajšími vplyvmi (znečistené životné prostredie slnečné žiarenie, nezdravý životný štýl), ktoré vedú k poškodeniu jadra pleťových buniek – DNA. DNA je základom každého bunkového procesu a sama sa dokáže regenerovať. S pribúdajúcim vekom však táto jej schopnosť klesá. Pleť stráca svoju pevnosť a mladistvý vzhľad.

Vedci NIVEA laboratórií vyvinuli nový Anti-Age systém zahŕňajúci denný, nočný a očný krém s vysoko omladzujúcimi účinkami. 

Patentované zloženie týchto krémov s účinnou kombináciou kyseliny listovej (Folic Acid) a kreatínu efektívne stimuluje obnovu pleťových buniek znútra. Pravidelné používanie naviac chráni DNA pleťových buniek pred budúcim poškodením v dôsledku pôsobenia vonkajších vplyvov.

Výsledok: Pleť je omladená, hebká a citeľne pevnejšia. Existujúce vrásky sú viditeľne redukované.

Očný krém DNAge
Očný krém pre omladenie pleti DNAge je vhodný pre citlivú oblasť okolo očí. Vďaka patentovanému zloženiu s obsahom kyseliny listovej a kreatínu viditeľne redukuje vznikajúce vrásky a opuchy okolo očí.

Krém bol dermatologicky i oftalmologicky testovaný a je preto vhodný i pre užívateľky kontaktných šošoviek. Jemne vmasírujte každé ráno na starostlivo vyčistenú pleť okolo očí.

Nočný krém DNAge
Nočný krém pre omladenie pleti DNAge vďaka patentovanému zloženiu s účinnou kombináciou kyseliny listovej a kreatínu zanechá Vašu pleť hebkú a citeľne pevnejšiu. Pleť bude vyzerať mladšia a existujúce vrásky budú viditeľne redukované. Navyše pleť počas noci intenzívne hydratuje a regeneruje.

Nanášajte  každý večer na  starostlivo vyčistenú pleť. Aplikujte malé množstvo krému na tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte krúživými pohybmi smerom hore. Vynechajte citlivú oblasť okolo očí.


Diskusia k článku:

Skúsila som si DnAGE - denný krém no na tretí deň som ho musela vysadiť.Spôsobil mi ťažkú alergickú reakciu očí,hoci som si ho nenanašala okolo očných pertii.A tak krem skončil v koši.Myslím,že to spôsobili parabeny,ktoré kém obsahuje.
Neregistrovaný - marta, 26.11.2006 18:13, gregusovam1(`na`)orangemail.sk
Používám DNAge denní a noční asi tři týdny. Zatím bez zjevného zlepšení pleti. Je příjemný, příjemně voní, cena též OK. Čekám, kdy se projeví jeho používání na kvalitě pleti.
Neregistrovaný - , 28.11.2006 14:41
Dobrý deň. Prekvapilo ma, že očný krém DNAge si mám natierať každé ráno. A čo noc? Ako ošetrím pleť okolo očí na noc? Ďakujem.
Neregistrovaný - Iveta, 29.11.2006 11:07, vena42(`na`)azet.sk
Opravujem e-mailovú adresu vena42@azet.sk
Neregistrovaný - Iveta, 29.11.2006 11:09, vena42(`na`)azet.sk
milá marta, skús zájsť k alergologičke, tažká alergická reakcia na 3 deň asi nebude z krému!
Neregistrovaný - kamila, 29.5.2007 14:33
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!