lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Treska so zemiakmi

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 25.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
600g tresky, soľ, 400ml horúceho mlieka, 750g v šupe uvarených zemiakov, 100ml olivového oleja, 100g cibule, 60g mrkvy, 60g zelera, 3 strúčiky cesnaku, 60g masla, mleté biele korenie, petržlenová vňať, 12 čiernych olív, dve natvrdo uvarené vajíčka(na ozdobu)

Postup:
Tresku očistíme, osolíme, odstránime kosti a nakrájame na menšie kúsky. Prelejeme ich mliekom a necháme 1 hodinu odležať. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky. Na rozpálenom oleji opražíme nakrájanú cibuľu do zlatista, pridáme cesnak a potom pridáme na kocky nakrájanú mrkvu a zeler. Chvíľu opekáme. Na zvyšnom oleji opečieme 3 zemiaky. Nákypovú formu potrieme maslom. Na spodok najprv poukladáme vedľa seba plátky zemiakov. Na ne dáme rybie mäso a opečenú zeleninu. Ako poslednú vrstvu naukladáme opečené zemiaky. V rúre zapekáme 30 minút pri 200 stupňoch. Pred podávaním ozdobíme olivami, kolieskami uvarených vajíčok a posypeme petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť ...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!