PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Pondelok, 23. December,
,
Dnes oslavuje Nadežda |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Stredomorské paradajky s tuniakom Rio Mare
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.7.2007 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Kalórie na 1 porciu: 295 Ingrediencie pre 4 porcie:
4 veľké paradajky 12 čiernych olív na grécky spôsob 2 x 160g tuniaka RIO MARE v olivovom oleji ½ červenej papriky ½ žltej papriky 80g syra Feta, 1 zväzok rokety 30 g kapár 1 krajec chleba 1 strúčik cesnaku 1 PL vínneho octu 1 PL extra panenského olivového oleja soľ, čierne mleté korenie
Paradajky zrežeme, osolíme a otočíme ich hornou stranou nadol, aby sa odvodnili. Odstránime z nich semienka s dužinou. Dužinu nakrájame na kocky. Odkrojíme kôrku z krajca chleba, rozotrieme na ňom cesnak, potom opečieme a nakrájame na kocky. Na kocky nakrájame aj papriku, syr a posekáme roketu. Odkvapkaného tuniaka zmiešame v mise spolu s nakrájanými paradajkami, paprikou, olivami, kaparmi, roketou a opečeným chlebom. Dochutíme extra panenským olivovým olejom, vínnym octom, soľou a čiernym mletým korením a dobre premiešame. Touto zmesou naplníme paradajky, necháme ich vychladnúť v chladničke. Pred podávaním ozdobíme listami rokety.
Diskusia k článku:
Hmmm... Este keby mi niekto vysvetlil, co je to rocket ci roketa.... Neregistrovaný - Jan , 12.7.2007 05:53 roket je raketa, ktora ta vystreli, ked to das do zaludka :D Neregistrovaný - ja, 12.7.2007 07:59 Jan, to je niečo ako rukola - také zelené lístky oválne...ing. google mi povedal:-) Neregistrovaný - babinka, 12.7.2007 08:27
|
|
|