PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Cannelloni Rio Mare po španielsky
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 24.7.2007 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Ingredencie pre 4 porcie: 12 plátkov lasagní 2 x 160g tuniaka RIO MARE v olivovom oleji 50 g kapár 2 natvrdo uvarené vajcia 50 g syra Ricotta 2 strúčiky cesnaku 500 g paradajkového pyré 2 PL extra panenského olivového oleja 1 chili paprička, strúhanka, soľ
V osolenej vode uvaríme lasagne a na plátne ich necháme osušiť. V mise si pripravíme zmes z tuniaka, kapár, vajíčok a Ricotty. Dôkladne premiešame a zmesou naplníme lasagne, ktoré stočíme do roliek. Na panvici opečieme cesnak, pridáme paradajkové pyré, chilli a podľa chuti dosolíme. Varíme pozvoľne 20 minút. Väčšiu časť zmesi nalejeme do zapekacej misy a naskladáme do nej rolky z lasagní. Potom prelejeme zvyškom omáčky. Posypané strúhankou pečieme v rúre asi 20 minút.
Diskusia k článku:
Moze to byt celkom dobre a syte jedlo. Doporucil by som k tomu nejaky salat. Neregistrovaný - Jan, 24.7.2007 11:39 naozaj to vyzerá dobre. Ja by som si dala k tomu dobré vínko.Vyskúšam. Neregistrovaný - Daška, 24.7.2007 16:35 Dokladne premysleny recept, ma to vsetko co to ma mat a co si ziada gurman, ja by som to mozno este viac zapiekla postruhanym syrom napr. parmezanom, aby to chutilo. Neregistrovaný - Kucharka, 25.7.2007 23:05
|
|
|