PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Baklažánová musaka s mäsom
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 21.8.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Na plátky pokrájané baklažány vložíme na hodinu do slanej vody a potom ich na tuku opražíme do dočervena. Mleté mäso podusíme s troškou vývaru alebo vody na spenenej, nadrobno pokrájanej cibuli . Posolíme, pridáme čierne korenie, červenú papriku a rozpučené rajčiaky. Do vymastenej ohňovzdornej misy striedavo ukladáme vrstvu baklažánov a vrstvu mäsa, navrchu bude vrstva baklažánov. Spolu to zapečieme do zlatista. Pred dopečením zmes zalejeme mliekom a vajciami a dopečieme.
Diskusia k článku:
|
|
|