lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 26. December, , Dnes oslavuje Štefan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Baklažánová musaka s mäsom

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 21.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Na plátky pokrájané baklažány vložíme na hodinu do slanej vody a potom ich na tuku opražíme do dočervena. Mleté mäso podusíme s troškou vývaru alebo vody na spenenej, nadrobno pokrájanej cibuli . Posolíme, pridáme čierne korenie, červenú papriku a rozpučené rajčiaky. Do vymastenej ohňovzdornej misy striedavo ukladáme vrstvu baklažánov a vrstvu mäsa, navrchu bude vrstva baklažánov. Spolu to zapečieme do zlatista. Pred dopečením zmes zalejeme mliekom a vajciami a dopečieme.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!