lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Grilovaný baklažán na mede a cesnaku

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 16.7.2008
späť
Späť

Poslať
 

Pre dve osoby: 1 baklažán, 2 lyžice medu, 2 lyžice olivového oleja, pol hlavičky cesnaku, 1 čajová lyžička chilli pasty, balsamiko, soľ

Baklažán ošúpte pričom vynechávajte miesto, aby zostala časť ošúpaná a časť so šupkou striedavo. Takto sa vytvorí optický efekt ale zároveň sa krúžky dajú lepšie hrýzť. Pokrájajte ho na centimetrové kolieska.

Poukladajte osobitne na tácku a posypte soľou. Nechajte pár minút postáť, ak začne púšťať veľa vody, osušte ho papierovou utierkou.

Zmiešajte med, olej, roztlačený cesnak, chilli pastu a balsamiko na pastu a potrite ňou kolieska. Grilujte z oboch strán do hneda a pokvapkajte olivovým olejom. Podávajte so zeleninovým šalátom.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!