lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 33 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 16. Október, , Dnes oslavuje Vladimíra
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kapustný závitok s údeným mäsom

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 13.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Umytú hlávku kapusty na chvíľu vložíme do horúcej vody, aby listy zmäkli a dali sa ľahšie oddeliť. Potom ich necháme odkvapkať. Údené mäso pomelieme s teľacím, pridáme vajce, soľ, mleté čierne korenie majoránku a strúhanku. Touto plnkou naplníme jednotlivé listy, zvinieme ich a uložíme vedľa seba do ohňovzdornej nádoby. Potom ich podlejeme vývarom s rajčiakovou šťavou a pomaly dusíme. Kyslú smotanu zahustíme hladkou múkou, nalejeme na závitky a dáme do rúry zapiecť. Podávame s bielym chlebom.

Diskusia k článku:

K tomuto jedlu sa hodí aj jemná knedľa a varené zemiaky sú tiež vynikajúce.<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 13.8.2001 17:39, pelech(`na`)dmd.sk
K tomuto jedlu sa hodí aj jemná knedľa a varené zemiaky sú tiež vynikajúce.<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 13.8.2001 17:39, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!