PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kapustný závitok s údeným mäsom
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 13.8.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Umytú hlávku kapusty na chvíľu vložíme do horúcej vody, aby listy zmäkli a dali sa ľahšie oddeliť. Potom ich necháme odkvapkať. Údené mäso pomelieme s teľacím, pridáme vajce, soľ, mleté čierne korenie majoránku a strúhanku. Touto plnkou naplníme jednotlivé listy, zvinieme ich a uložíme vedľa seba do ohňovzdornej nádoby. Potom ich podlejeme vývarom s rajčiakovou šťavou a pomaly dusíme. Kyslú smotanu zahustíme hladkou múkou, nalejeme na závitky a dáme do rúry zapiecť. Podávame s bielym chlebom.
Diskusia k článku:
K tomuto jedlu sa hodí aj jemná knedľa a varené zemiaky sú tiež vynikajúce.<BR>Jan Neregistrovaný - jan, 13.8.2001 17:39, pelech(`na`)dmd.sk, K tomuto jedlu sa hodí aj jemná knedľa a varené zemiaky sú tiež vynikajúce.<BR>Jan Neregistrovaný - jan, 13.8.2001 17:39, pelech(`na`)dmd.sk,
|
|
|